BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fikir-fikirkan lah

"Don't make promise when you are in JOY,
Don't reply when you are SAD,
Don't take decision when you are ANGRY,"

Think twice, Act wise...

.:Lagu2 hati:.

Wednesday, January 20, 2010

campus briyani

assalammualaikum,

arini nak cite n bg pendapat sket pasal tajuk kat atas. sape2 yg ddk n blaja kat UW-madison semestinya taw apa tu campus briyani kan?? okla, ni antara pengalaman ak ngan kedai ni.
beberapa hari yg lepas, rumah ak blackout/electric shot selepas rumate ak si afro (korg mesti taw nye) membuka pintu dan menyahcaskan electric static dr rambut beliau yg menyebabkan sistem elektrik umah ak overload n blackout. (nazwan, 2010). so, akibat dari blackout, ak xley nak msk kat bilik ak n ak mlas nak tmpang masak bilik orang. n the solution is to buy food on9 through campusfood.com. disebabkan zaf dan ak rase mcm nak mkn nasi, so kitorg pun tmpah la lamb briyani at campus briyani. kitorg amik byr dgn cash sbb dlm bank xde duet. zaf tempah makanan tu around 4.30 p.m. pas2 kitorg pun smayang n berharap agar makanan tu smpai dlm 45 minit berikutnye (mase yg dye tulis dlm laman web tu.).tunggu punye tunggu, sedar2 dah nak dkat pkul 6.30 p.m. adooiiii!!!! mane makanan ni??!! perut dah lapar, angin dah nek kepala r. bengang seh. pastu tbe2 shasha (jiran sbelah, melayu, single..haha) ckp yg dye pun tmpah gak campus briyani. tp pas kitorg tmpah la. so, the hypotesis is dye nak antar skali kat kitorg. patut r lambat!! semenjak dari aritu, ak rase malas dah nak tempah kat dye. so, nak nasihat kan korg ni, kalo nak tmpah makanan kat campus food, please jgn amik cmpus briyani. senarnye ade bnyak lg kisah hitam ak ngan dye ni. but please try pizza d roma. dah r sedap (bg ak r) murah plak tu.( ak xdpt pape commision promote dye ni).

p/s: my first class for this semester start arini, ngantok lak plak rasenye.adooiii..

3 yg prihatin:

ct.mashitah said...

oh FOOD! (teruja. haha)
pizza roma kat sini pn sdap dan murah dan halal dan pantas! yeahh! XD

Naqib said...

hahaha
tp lamb chop campus briyani terbaik doh!
arrghhh
sangap dah ni.
apakan daya mhl nk mati.

eshad phantom said...

mashi: pizza roma sane halal ke??bes nye.
kitorg ley makan cheese ngan mushroom je..huhu..

naqib: apa lagi, blnja r ak..
ckp loaded..haha